Musik og Violette Visioner Performance med Katrine Stochholm og billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen.

“Kunstarternes Fællesskab”-Lad dig omslutte af Katrine Stochholms stemningsfulde, dragende musik og oplev kunstarterne forene sig i en fabelagtig performance skabt af billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen og lokale børn og forældre.

Om formiddagen kl 10:00 - 11:30 skal vi lære om performance kunst, lave sjove øvelser som Jernringen, Kropsmaskinen og Frys - for hele familien, og tegne et stort fællesbillede med kroppen i centrum. Der vil være gratis frugt og sodavand til alle og der trækkes lod om et årskort til ARoS imellem alle deltagere i workshoppen. Under og efter koncerten er der mulighed for at bage snobrød og hygge sig på pladsen ved kunstværket.

"Kulturen er vores fælles identitet. Når krigen er vundet, pengene er fordelt og politikerne har holdt deres taler, så er det billederne, musikken, sproget, maden og vores fælles rum, som gør livet værdat leve. Ingen farve eller fløj har eneret på kulturen.  Mange afos elsker både traditionerne og det nye, det blå og det røde. Det er sådan vores kultur bliver skabt, i bevægelsen imellem det kendte og det ukendte, det indadvendte og det udadvendte, dig og fællesskabet. Alle kunstarter inspireres af hinanden, derfor er der brug for et bredt, tværfagligt og levendekulturskaberliv, hvor også næste generation involveres. Kom og vær med!" – Jette Hye Jin Mortensen

katrine stochholm

katrine stochholm

Jette Hye Jin Mortensen

Jette Hye Jin Mortensen

 

Program

Søndag d. 18. juni                                   

"Kunstarternes Fællesskab" 

Musik med Katrine Stochholm og og Violette Visioner performance med billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen og lokale Billedskolebørn.

Kl. 10:00 - 11:30 Workshop i Kulturhuset Sløjfen, vi mødes i foyeen

Kl. 11:30 - 12:00 Frokost Pause, frugt og sodavand til workshopdeltagere.

Kl. 12:00 - 12:15 Velkomst ved Violette Visioner på pladsen med borgmester Nils Borring

Kl. 12:15 - 12:45 Performance opvisning med workshopdeltagere + snobrød + fælles tegning på kæmpe violet stofbanner for alle. Vi annoncerer vinderen af årskort til ARoS.

Kl. 13:00 - 13:45 Koncert med Katrine Stochholm

Kl. 13.45 - 14.00 Stofbanneret hænges på i Sløjfen

Kulturhuset Sløjfen:                      
Evald Tangs Alle 45, 8370 Hadsten.   Tlf.: 89 64 15 85

 

Upload dine egne fotos fra eventen på Facebook:

Violette Visioner

 


Kunstartens fællesskaber.

"Intet kunstnerisk udtryk er en øde ø. Når jeg arbejder med installationskunst er jeg meget inspireret af teater, musik og videnskab, på samme måde som musikere arbejder med tekst og forfattere inspireres af billedkunst. Det er mangfoldigheden og dynamikken imellem forskellige kunstarter, som skaber et frugtbart miljø for kulturen.”                               – Jette Hye Jin Mortensen


Violette Visioner i Favrskov


Søndag d. 18 juni (kl 10:00 - 11:30 workshop) & kl 12:00 - 14:00

Violette Visioner finalen i Hadsten kom til at foregå i et helt fantastisk sommervejr og blev en forrygende dag for hele familien! Først workshop, hvor børn og forældre med stor entusiasme kastede sig ind i sjove øvelser, hvor det handlede om at arbejde sammen og bruge kroppen, lærte om performance kunst og tegnede et kæmpestort violet banner med kropsdele og fri fantasi. Ude på pladsen var der taler med bla. borgmester Nils Borring koncert med Katrine Stochholm, snobrød og skumfiduser, minigolf, skating, opvisning med alt det vi havde lært på workshoppen. Både de allermindste og de store gik på opdagelse kunstværkets frynser og fik oplevelser sammen ud over det sædvanlige. TAK for et fantastisk projekt!