Jette Hye Jin Mortensen

Jette Hye Jin Mortensen er billedkunstner uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og modtager af Statens Kunstfonds 3-årige Arbejdslegat i 2015. Hun skaber interaktive installationer, performances og kunstprojekter om identitet, samfund og ophav, der prøver at finde nye veje for vores relationer med andre og os selv. Har udstillet på anerkendte museer, biennaler og gallerier internationalt og i Danmark, og arbejder pt. på en permanent lyskunstudsmykning i Thorsø og en udstilling på ARoS.

Yasser Rahim Naz

Yasser Rahim Naz er kok, vinder af verdensmesterskabet i hotdog 2016 og Samsøs bedste kartoffelmad. Han har bl.a. arbejdet som kok på restaurant SAK på Samsø, Svinkløv badehotel og restaurant Orangeriet. I sin madlavning ynder han at kombinere mellemøstlige ingredienser med traditionelle danske retter. Yasser Rahim Naz er født i Teheran og kom til Danmark som 6-årig. Han har siden haft bopæl i Odense.

3.annewerner.jpg

Anne Werner

Anne Werner er født 1980 og opvokset i Odder. Hun er uddannet beklædningshåndværker, BA studier på Lista Hauskoli (Fine arts, Iceland Academy of the Arts ), og PBA i Design og Buisness fra KEA. Anne Werner arbejder som grafik- og printdesigner for Henrik Vibskov, samt freelance for Ilse Jacobsen by Emma Jorn. Hun har været costumier, grafisk designer og illustrator på en lang række produktioner bla. for Anne Trolle, JaConfetti og på musikvideoer for Mew, Turbo Weekend, Choir of Young Believers og MØ.

Urd Lacroix

Urd Lacroix er født i 1982 og vokset op på Sydfyn, i Indien og mange andre steder i verden hvor hun har rejst med sin familie. Hun har en BA i Fysik, er uddannet yogalærer ved In-Sight Yoga og Iris Schneider, har 9 års undervisningserfaring og har taget talrige kurser i meditation og bla. inspireret af Vipassana, Kundalini Maha yoga, Anusara og kommer jævnligt på det buddhistiske retreat center Gomde på Djursland. Yoga og meditation er for Urd Lacroix en del af et ydmygt liv og en vej til underliggende fred, som går som en rød tråd igennem alle aspekter i hendes liv, arbejde og hverdag.

Josefine Klougart

Josefine Klougart er forfatter uddannet ved Forfatterskolen i 2010 og nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2010 og 2012. I sine romaner er Klougart inspireret af personlige erindringer og erfaringer. Sproget har en særlig plads i hendes værker og kan kendes på sin lyriske, billedrige, sanselige karakter. Klougarts femte og nyeste roman, New Forest, er en fortælling om tre kvinder, hvor barndomserindringer,  drømme, brudte kærlighedsforhold og rejseskildringer væves sammen i en fragmentarisk, bevidsthedsstrømmende skrivestil. Josefine Klougart er født og opvokset på Mols.

Eyvind Gulbrandsen

Eyvind Gulbrandsen er uddannet komponist ved Det Jyske Musikkonservatorium og præmieret af Statens Kunstfond i 2012. Gulbrandsens værker er ofte en kombination af installation, performance og koncert. I et tæt samarbejde med sine musikere, udvikler han sine værker igennem en åben kunstnerisk proces. Med udgangspunkt i et bestemt emne finder værket sin form gennem arbejdet med improvisation, komponeret materiale, dialog, interviews og workshops. I sine værker er Gulbrandsen inspireret af menneskelig adfærd og interaktionen mellem mennesker og kultur/samfund.

Katrine Stochholm

Katrine Stochholm er komponist, sanger, pianist og tekstforfatter. Hun har tidligere udgivet tre albums som stifter af og komponist i det anmelderroste band Under Byen. I 2016 udgav hun sit første soloalbum ”Danser til radio”, der er produceret i samarbejde med Jonas Tranberg (Asbjørn, Lydmor, Efterklang), som også har bidraget med beats og elektroniske elementer. Albummet er stemningsfuldt, drømmende og legende, tilsat dybe stryger-kvartetter, kalimba, vintage el-orgeler, pygmæ-sang og junglerytmer.

IKI

Vokalensemble bestående af seks kvindelige sangere fra Danmark, Finland og Norge. Startede i 2009 og udgav i 2011 deres debutalbum som de vandt en Danish Music Award for. De har optrådt på tv, festivaller og concert venues i hele Norden og Europa. IKI arbejder intuitivt med mange musik genrer ud fra en filosofi om tilstedeværelse, komposition der sker i nuet og en mangefacetteret undersøgelse af den menneskelige stemme - altid med en fornemmelse for de dybe nordiske rødder de arbejder med i musikken.