Yoga og mindfulness workshop med Urd Lacroix.

“Meditative Fællesskaber”-Tag med på en rejse ind i meditationens og yogaens verden og bliv en del af en interaktiv fælles-performance for hele familien med yogalærer Urd Lacroix. 

Kom i behageligt tøj og bliv instrueret i forskellige yoga-, meditations stillinger og mindfulness. Vi mødes kl 10:00 ved indgangen til Pavillonen. Bagefter afprøver vi alle stillingerne i fællesskab i parkens smukke omgivelser.

"Jeg er en dedikeret yogalærer som underviser i yoga, meditation, yoga nidra og afspænding. Når du har været til min undervisning, vil du opdage at kroppen er glad, og at du har mere ro, nærvær og glæde, som vil smitte af på dit liv og dine omgivelser. Det er dog altid mest vigtig for mig i yogatimerne, at jeg visker tavlen ren og møder folk i ydmyghed, hvor jeg ikke er alvidende, men i stedet klar til at lære i samarbejde med elevernes krop og sind. Jeg lever hengivent til yoga, som for mig ikke kun omfatter de fysiske stillinger, men også meditation og at leve et ydmygt liv. Igennem yoga og meditation har jeg fået en underliggende fred, som går som en rød tråd igennem alle aspekter i mit liv, arbejde og hverdag."                                                   – Urd Lacroix

urd lacroix

urd lacroix

 

Program

Lørdag d. 3. juni

"Meditative Fællesskaber" 

Yoga og mindfulness workshop med yogalærer Urd Lacroix.

Kl. 10:00 - 11:30 Workshop i Kulturhuset Pavillonen, vi mødes ved indgangen

Kl. 11:30 - 12:00 Frokost Pause

Kl. 12:00 - 12:15 Velkomst ved Violette Visioner i parken

Kl. 12:15 - 12:45 Performance i parken

Kl. 12:45 - 14:00 Sæbebobler

Kulturhuset Pavillonen:                Kærvej 11, 8500 Grenå.                        Tlf.: 86 32 16 33 

Næste stop

Syddjurs 4. juni
Sletterhage Fyr

Skanderborg 10. juni
Kulturhuset Skanderborg

Favrskov 18. juni
Kulturhuset Sløjfen


Meditative fællesskaber.

“Hvad er performance? Man kan kalde det en refleksion over kroppens rolle og sprog. Handlingen som kunst."
  –Jette Hye Jin Mortensen.


Violette Visioner på Norddjurs

Lørdag d. 3 juni

På trods af ændringer i programmet, så fik vi sammen med yogalærer Urd Lacroix skabt en helt særlig, nærværende og fortættet stemning med mindfulness og ca. 25 deltagere i en workshop hvor yogastillinger og sanseøvelser mindede os om at være til stede med hinanden her og nu. Efter en dejligfrokost begav vi os ud i parken og fik græs under fødderne og vind i håret samt kunstværket. Der var sæbebobler til både store og små og nu stod kunstværket i sin fulde størrelse på tre ringe. Dagen mindede os om, at også en lille, men dybt koncentreret kulturoplevelse sammen med andre skaber store, indre vibrationer og det er selve kunstværkets kerne: fra det enkelte, indre punkt bevæger vi os ud i fællesskabets og verden!
Fotograf: Asbjørn Sand